Jézus tényleg tudja?

A médiumok sokszor hazudnak. Ne dőlj be. Kihasználják a hited!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Hol található a világegyetemben az a pont, ahonnan kiáradt a Teremtéskor? Milyen messze, milyen irányban?

2011.04.04. 19:18 | Enslave | 4 komment

"Ez a pont a szélén van és mindenhol. A világegyetem egy négydimenziós gömbfelszín. 10^16 fényév a hurok mérete."

 

Wwohoo. Ezzel most több évnyi munkát spóroltunk meg! Miért az BIG BOOOM-ot vesszük a teremtés kezdetének? Előtte is lehetett valami. Sajnos ezt nem tudjuk. Ezek szerint "Jézus" se tudja. Kár. Ennek az infónak örülnék.

Négydimenziós gömbfelszín? Ok, arra tudunk következtetni,hogy az általunk ismert mindenség valószínűleg gömb alakot vesz föl. De miért pont 4 dimenziós? Értem! Szerintem meg 9786523645261837 dimenziós. Ez éppen ennyire megállja a helyét. Ja de mégsem. Én nem vagyok "Jézus".
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jezustudja.blog.hu/api/trackback/id/tr402799679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közvetítő 2011.04.04. 20:15:37

Kedves nightbringer,

Egyrészt nem ősrobbanásról van szó a válaszban, hanem kiáradásról. Ajánlott olvasmány: teremtésfilozófiák. Az ősrobbanásnak megfeleltethető esemény később volt.

A négydimenzióval kapcsolatban pedig ajánlott egyetemi képzések: matematika, elméleti fizika és hasonlók, akkor nem merül fel a kérdés hogy "miért pont négydimenzió".

Természetesen ha értelmesen kérdeznél lehetségesnek tartva, bármilyen valószínűtlen is, hogy nincsenek meg a szükséges alapismereteid a matematikai háttér önálló megértéséhez, szakszerű és kielégítő választ kaphatnál. De azt ki kell érdemelni. ;) A fenti válasz egyébként azoknak szól, akik értik vagy érteni akarják, nem azoknak, akik már nem is akarnak többmindent "megérteni a világból, hiszen már mindent tudnak".

Az olvasottság és képzettség nagy erény, a gőgöses arrogánsak pedig soha nem alkotnak semmilyen maradandót. Szép estét!

Enslave 2011.04.04. 20:27:11

@Közvetítő:

Ezek szerint ön nagyon művelt.
Műveltségéből fakadóan tudhatja.
teremtésfilozófia != készpénz
Ergo ön se tudhatja,hogy "Jézus" igazat mond. Csak saját ismereteire alapozhat. De biztos lehet-e saját ismereteiben? Nem mások szabták meg magának,hogy hogyan tanulhatja meg a megtanulandót? Nem mások szabták ki,hogy mit tanulhat meg?

Elméleteket egy nagy szakadék választja el a valóságtól. Az,hogy ön ezt a gátat "Jézus"-sal kívánja áthidalni, az a kevésbé "művelt" emberek puszta megtévesztése a hit által.

Enslave 2011.04.04. 20:46:37

@Közvetítő: Még egy:

"A fenti válasz egyébként azoknak szól, akik értik vagy érteni akarják, nem azoknak, akik már nem is akarnak több mindent "megérteni a világból, hiszen már mindent tudnak."

A kételkedés vezet el a megértéshez. A pontos megfogalmazás tehát így a következő:

"A fenti válasz egyébként azoknak szól, akik készpénznek veszik vagy hajlamosak arra,hogy annak vegyék, nem azoknak, akik még hajlamosak a kételkedésre "Jézus" szavában."

Enslave 2011.04.04. 20:54:37

@Enslave: Ja é még valami. Elnézést lassan ugranak be a dolgok.

Üdv, húrelmélet.
süti beállítások módosítása