Jézus tényleg tudja?

A médiumok sokszor hazudnak. Ne dőlj be. Kihasználják a hited!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Pontosan kik hozzák létre a lelkeket, mely típusú lelkeket (duális, triális, állati) ki vagy kik hozzák létre? A Teremtő Fiúk?

2011.04.04. 19:40 | Enslave | Szólj hozzá!

"Mindent a Teremtő Erő hoz létre, de a létezés megfelelő szegmensébe helyezi, így alakul ki az a hierarchia, amelyben látszólag a Teremtő Fiú hozza létre a duális lelkeket és az állati lelkeket."

Ez eléggé szaftos kérdés.

Kezdjük az elején. Nem nagyon favorizálom a médiumokat, mint ez már kiderülhetett. Szóval, mit tekintünk "Teremtő Erőnek"? Például az ember is teremt élete során. Sőt eddig amit az ember a fejébe vett azt meg is "teremtette". Sőt az ember, ha meglennének az eszközei hozzá saját magát is meg tudná teremteni, sokkal jobban(tisztában vagyunk testünk hibáival).

Létezés megfelelő szegmense... Mit tekintünk létezésnek? Tudjuk-e egyáltalán bizonyítani,hogy létezünk? Vagy,hogy ez a valóság? Lehet,hogy alszunk és mikor reggelente felébredünk az csak hamis ébredés. Nem tudhatjuk. Gondolkodom tehát vagyok? Vagy netán kételkedem tehát vagyok? Miben lehetek biztos? A médiumunk honnan tudja, hogy "Jézussal" kommunikál? Lehet akár egy idegen létforma is ami becsap minket. Elképzelhető nem? Akkor miért ne létezhetne? Esetleg maga a "Sátán"  kísérti. Lehet nem? Nem tudhatjuk. Bízzunk benne vakon?

Létre hozza a lelkeket. Miért? Nem lehetséges a lélek állandó jelenléte? Mondjuk reinkarnáció? A teremtéskor létre lett hozva X db lélek és csak reinkarnálódunk. Jó,jó,de a szaporulatunk nő... És mi van ha a lelkek időtől függetlenül léteznek?-> egy idősíkban többször is jelen lehetnek. Egyáltalán mit tekintünk léleknek? A tudatot? Az állatoknak van tudatuk? Ha nem akkor ők léteznek? Ha létrehozzuk a tökéletes MI-t akkor avval mi van? Annak lesz lelke? Mi teremtettük neki?

Összegezve ez egy eléggé FAIL hozzászólás volt "Jesus" részéről. Akár én is mondhattam volna. Megállja a helyét ha elhisszük, de nem az bizonyítja a létezésünk,hogy kételkedünk benne? ; )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jezustudja.blog.hu/api/trackback/id/tr722799759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása